Giaoptic

CONSULTAȚII OPTOMETRICE

În unitățile noastre găsiți, în permanență, un tehnician optometrist, bine pregătit, pentru a efectua o consultație optometrică, ce constă în stabilirea dioptriei și a viciului de refracție pe care îl aveți.

CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE

Personalul Gia Optic vă stă la dispoziție cu informații, avizate și testate în timp, cu privire la alegerea tipului de ramă, dar și de lentile în conformitate cu nevoile ochiului dumneavoastră. Ne gândim la particularitățile fiecărui client și alegem împreună cea mai bună variantă din mai multe puncte de vedere, calitate, preț, specificații, nevoi și dorințe.

REPARAȚII

Pe durata de viață a unui ochelar se întâmplă și accidente, unele minore, altele mai semnificative. În cazul deteriorării ramei, nu încercați să rezolvați singuri problema! Există riscul să reduceți la minim posibiltatea de reparare. În cazul unei defecțiuni, apelați la persoanele avizate din cadrul opticii pentru a afla dacă se mai poate sau nu remedia problema. De cele mai multe ori, în optica noastră, acest serviciu este gratit.